Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν story scenario για το Frostpunk

*
H 11 bit Studios κυκλοφόρησε ένα νέο, δωρεάν story scenario, The Fall of Winterhome, για το PC city-building game Frostpunk. Σε αυτό παρουσιάζεται η πτώση της Winterhome, μιας πόλης που αναζητάτε κατά τη διάρκεια του main campaign. Θα υπάρχουν νέοι μηχανισμοί και κτίρια, όπως ο σταθμός επισκευών. Τα σενάρια είναι πράγματα με τα οποία ασχολούνται οι παίκτες του Frostpunk, κατόπιν της ολοκλήρωσης του main campaign. Είναι μικρά σε διάρκει και χαρακτηριστικό τους είναι ότι ωθούν τη χρήση ορισμένων μηχανισμών στα όριά τους. Το Winterhome είναι η τρίτη σημαντική προσθήκη στο Frostpunk που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018. Η πρώτη ήταν το Survivor Mode και ακολούθησαν οι επιλογές για customization των χαρακτήρων και αυτοματισμοί. Σειρά θα πάρουν το Endurance mode και το photo mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*